Osmrtnica

Pava ─ćavar

-

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

PAVA ─ćAVAR
ud. Bariše

u utorak 19. rujna 2017. god. u 09.15 sati u svojoj 80-oj godini ┼żivota nakon kra─çe bolesti blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u srijedu 20. rujna 2017. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac u 16,00 sati. Mrtva─Źnica je otvorena za primanje su─çuti od 15,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop. Pokop ─çe se obaviti na groblju Mekovac u ┼á. Brijegu.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćI
sinovi: MARIO-BA─ćE i TOMISLAV-─ćOK, k─çi MARIJA, nevjeste: MIRA i ANA, zet TEOFIL-TOFA, unu─Źad: DAVID, MIA, MATEJ, DOMAGOJ, BORO i MARIJA, praunu─Źad: ANTE i VERONIKA, sestra RU┼ŻA s obitelji, obitelj pok. sestre SLAVE, brat STANKO s obitelji, obitelj pok. brata DOBROSLAVA, obitelji pok. djeverova: RAJKA i DANILA, zaova LUCA s obitelji, obitelji pok. zaova: VERKE i ┼áIME, obitelji: ─ćAVAR, SLI┼áKOVI─ć, ZELJKO, IVANKOVI─ć, ┼áU┼áAK, REBU┼á, BARBARI─ć, JUKA, SOLDO i ZOVKO, te ostala rodbina i prijatelji. 

Upute do groblja

osmrtnicama

19/09/2017

error: