Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Pavao Zovko

kriz_osmrtnicama

1938.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

PAVAO (pok. Ilije) ZOVKO
U subotu 29.1.2022. godine u 8:00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 84-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pogrebna povorka kreće u ponedjeljak 31.1.2022. godine u 14:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 13:15 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Raštani”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Anđa, sin Predrag, kćeri Katarina i Kolinda, nevjeste Zora, Martina i Kristina, zetovi Željko, Ivan i Manuel, braća Pero i Boso sa obiteljima, obitelji pok. braće Slavka i Vide, sestre Stoja, Stana, Ivanka i Vera sa obiteljima, obitelji pok. sestara Anđe i Sofije, unučad Vedran, Željana, Renato, Antonio, Maja i Matej, praunučad Sara, Petra, Katja, Nika,Viktorija, Luna, Mateo, Dominik i Luka. Obitelji: ZOVKO, LIVAJA, IŠTUK, RAIČ, BOROVČANIN, PRAVIDUR, ŠEKERIJA, TOMIĆ, ANĐELIĆ, PETROVIĆ, STOJANOVIĆ, ŠIMUNOVIĆ, KUKIĆ, PEHAR, MILIČEVIĆ, BILOŠ, JARAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/01/2022

error: