Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Pero Knezović – Lovrić

kriz_osmrtnicama

1930.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

PERO KNEZOVIĆ – Lovrić
u subotu 05.11.2022. godine u 18.20 sati u svojoj 93. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 07.11.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MARIO; kćerka DIJANA; nevjesta SENKA; zet MARKO, unučad: MARIN, MARIA, MONIKA, INGA i NINA; praunučad: MATEO i PAOLA; zetovi: ANTONIO, SANDRO i LUKA; sestra JANJA s obitelji; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. sestre MARE; svastike: DRAGICA i ANA s obiteljima; obitelji pok. svastika: ANĐE, KATE i JANJE; obitelji: KNEZOVIĆ, VUČINA, MILOLOŽA, MARIĆ, RAIČ, KREZIĆ, ŠITUM te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/11/2022

error: