Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Pero Ljubić – Perkan

kriz_osmrtnicama

1960.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

PERO (pok. Joze) LJUBIĆ – Perkan

u subotu 15.01.2022. godine u 02.20 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 62. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 16.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KRALJEVINE”- Ljuti Dolac. Sveta misa zadušnica služit će se naknadno. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJILJANA; kćerke MIA i MONIKA; sin JOSIP; zet KRISTIJAN; unučad: VINKO i BARBARA; sestre ZORA i ZLATA s obiteljima; tetka IVA s obitelji; obitelji pok. stričeva DRAGE, VINKA i ANTE; obitelj pok. tetke LUCE; obitelji: LJUBIĆ, KREŠIĆ, JAŽO, GALE, BEVANDA, ČOVIĆ, JANJANIN, MODRAKOVIĆ, MILIĆEVIĆ, GRBAVAC, MILINKOVIĆ, SIJARIĆ, ERNESTI, LASIĆ, KOŽUL, MARINČIĆ, PRGA, PUTICA, GAGRO, ČULJAK, LOVRIĆ, MARINOVIĆ, MARUŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/01/2022

error: