Stranica je br┼ża i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Pero Prusina

kriz_osmrtnicama

1956. - 2021.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je dana 25. velja─Źe 2021. g. u 16,30 sati iznenada u svojoj 65-oj godini ┼żivota blago u Gospodinu preminuo

PERO PRUSINA pok. Ivana

Posljednji ispra─çaj dragog nam pokojnika kre─çe u subotu 27. velja─Źe 2021. g. u 15,00 sati ispred mrtva─Źnice u Bileti─ç Polju. Pokop ─çe se obaviti u groblju Rudine u Bileti─çima. Obitelj prima su─çut jedan sat prije po─Źetka ispra─çaja u mrtva─Źnici u Bileti─ç Polju.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
supruga GORDANA; sinovi: IVAN, MARIO i TOMISLAV; nevjeste: MARIJA i MARIJA; unu─Źad: ANTE, LUCIJA, FILIP i PETRA; sestra LJILJANA s obitelji; bra─ça: MARINKO i DRAGAN-─ÉAFO s obiteljima; stric DRAGO s obitelji; tetka JELA s obitelji; obitelj pok. tetke FILE; ┼íure: IVAN i VENCEL s obiteljima; svastike: NADA i OZANA s obiteljima; te obitelji: PRUSINA, LOVRI─ć, MARKOVI─ć, KARA─îI─ć, D┼ŻEBA, VASILJ, BASARI─ć, ┼áAKOTA, PINJUH, BEVANDA, GALI─ć, MATI─ć, ─ćESI─ć, ─ćORI─ć, DRAGOVI─ć, BOJANI─ć i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/02/2021

error: