Osmrtnica

pero susac

Pero Sušac

kriz_osmrtnicama

1933. - 2020.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!“ (Iv 11, 26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Pero Sušac

u srijedu, 19. kolovoza 2020. godine u 17 sati, iznenada u 88. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka kreće u petak, 21. kolovoza 2020. godine u 17 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli brijeg, gdje obitelj prima izraze sućuti od 16.15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Masline, Mostar. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop u kapelici groblja Masline.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin MIROSLAV, pokćerica STANA – PIPA s obitelji, sestra MIRA s obitelji, nevjeste MIRNA i BRANKA, unuci KATARINA, ELENA, MARIJA, MAGDALENA, MARKO, ANTE i ŠIMUN ZDRAVKO, bratići JOZO, DRAGAN i IVAN s obiteljima, šurjaci IVAN, ŽARKO i MILAN s obiteljima, svastike MILICA s obitelji, JELA i obitelj pokojne svastike BOJKE, te obitelji SUŠAC, ĆAVAR, ODAK, BUHAČ, PETRINA, MARTINOVIĆ, VLAHO, NAKIĆ, KNEZOVIĆ, SOLDO, PLANINIĆ, RADIŠIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/08/2020

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!