Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

petar zovko osmrtnica

Petar Zovko - Ivkić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Petar - Pero Zovko - Ivkić

u utorak 23.06.2020. godine, u 15.30 sati u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 25.06.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „OVOJCI“- POLOG, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin FERDO; kći ANGELA; nevjeste: MIRJANA i MARIJA; zet FABIJAN; unučad: MARIN s obitelji, IVAN, VLADO, PETAR s obitelji, ROBERT s obitelji, ANA, SEBASTIJAN s obitelji, VALENTIN, VESELKO s obitelji, KRISTINA s obitelji; brat STIPE s obitelji; sestra SLAVA s obitelji; obitelji pok. sestara: RADE, IVICE, DRAGE i MILE; obitelji pok. šura ANĐELKA i MARINKA; obitelji pok. svastika: ANKE i MILKE; obitelji: ZOVKO, TARČUKI, ĆUBELA, DRAGULJIĆ, BARAĆ, KNEZOVIĆ, IVANKOVIĆ, PRUSINA, MARIĆ i ĆORIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/06/2020

error: