Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Rade Volarević

kriz_osmrtnicama

1936. - 2022.

”Ja sam Put i Istina i Život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni.” (Iv 14,5)S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružio javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

RADE VOLAREVIĆ-ĆIRKO pok. PETRA

usnuo tiho u Gospodinu dana 28. veljače 2022. u 86. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se iz mjesne mrtvačnice u Vidu dana 3. ožujka 2022. (četvrtak) u 15:00 sati na groblje Snježne Gospe u Vidu.

OŽALOŠĆENI:

sinovi PERO i ANTE, kćeri ANKA, IVKA, SNJEŽANA, MATIJA i MARIJANA, nevjeste NATAŠA i ZORICA, zetovi ANTE, ŠTEFAN, RANKO, DARKO i TOMISLAV, unučad DANIJELA, ZORANA, JELENA i ANTE s obiteljima, IVAN, SOFIJA, MATE, ROKO, ANTE, BORIS, KATARINA, MARIJO, PETRA, ŽARKO i ANAMARIJA, SINIŠA, PETAR i JURICA, praunuk FILIP, brat ILIJA s obitelji, obitelji pok. braće IVANA, MIRKE, ANTE i SLAVKE, obitelji pok. sestara DRINE i VINKE, obitelj pok. šure ANTE, obitelji pok. svastika STANE, ANICE, DRAGE, JELE, IVE i JAKE, obitelji VOLAREVIĆ, DRAGOBRATOVIĆ, PRIMORAC, HRŽENJAK, JAJETIĆ, VUČKOVIĆ, PEJAR, ŠILJEG, ZUBAC, PETKOVIĆ, TASLAK i MAREVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POKOJ VJEČNI DARUJ MU GOSPODINE!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/03/2022

error: