Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Radica - Rajka Kolobarić

kriz_osmrtnicama

1945. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

RADICA – RAJKA (ud. Petra) KOLOBARIĆ

u subotu 29.07.2023. godine, u 12.30 sati, nakon duge i teške bolesti u svojoj 79. godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 31.07.2023. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 18.00 sati na Rimokatoličkom groblju „SAJMIŠTE” – PRIPOLJE, KOČERIN. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin EDVARD; kćerke JASENKA i DAJANA; zetovi MARIN i DRAGAN; unučad IVOR, TIBOR i DAVOR; sestra ZORA s obitelji; obitelji pok. braće MATE i DOBROSLAVA; obitelji pok. sestara ANĐE, IVE i MILE; zaova IVA s obitelji; obitelj pok. djevera BOŽE; obitelj pok. zaove ŠIME; obitelji: KOLOBARIĆ, MANDIĆ, DOMLJAN, PIŠTALO, ZOVKO, VRANKOVIĆ, TOPIĆ, SESAR, IVANKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/07/2023

error: