Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Radovan Jurić

kriz_osmrtnicama

1939.-2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

RADOVAN (pok. Nikole) JURIĆ

u petak 18. lipnja 2021. godine, u 11.20 sati nakon kraće bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 21. lipnja 2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE” – Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!
OŽALOŠĆENI: supruga IVA; sinovi: BORIS, ANDREAS i IVAN; kćerka NIKOLINA; nevjeste: SVJETLANA, MARSELA i IVANA; unučad: ANTONIO, TIBOR, MATEJ, KARLA i LUKAS; braća: MIRKO i RAJKO s obiteljima; sestre: MARIJA, AGNEZA i ZDRAVKA s obiteljima; obitelji pok. sestara: FILE i SOFIJE; šura IVAN s obitelji i obitelj pok. šure RAFE; svastike: MARINKA, JANJA i ANĐELKA s obiteljima; obitelji: JURIĆ, VUJINOVIĆ, PRSKALO, KATOLIK, SUTON, LJILJIĆ, MARGETA, ĆURČIĆ, SPUŽEVIĆ, STOJKIĆ, HRESTAK, VRANKIĆ, SALMANIĆ, KRTALIĆ, DŽIDIĆ, GOLEMAC, ŠAIN, GLIBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/06/2021

error: