Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ranko Palac

kriz_osmrtnicama

1955.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

RANKO (pok. Tome) PALAC
u petak 9. rujna 2022.god u 10.45 sati nakon kraće bolesti u svojoj 68. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 11. rujna 2022. god. u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SV.ANTE” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u 16.00 sati u crkvi sv.Tome – Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na „Bijelom Brijegu”.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga NADA; sinovi: JOSIP i DARKO; nevjesta IVANA; unučad: DAVID, KATARINA i SOFIJA; sestra IVA s obitelji; brat GOJKO s obitelji; obitelj pok. sestre LJUBICE; šura ZDENKO s obitelji; svastike: BRANKA i MARINA s obitelji; obitelj pok. svastike LIDIJE; obitelj pok. šure ŽELJKA; obitelji: PALAC, BENIĆ, PEHAR, ČOLAK, VUKOJA, BOŠNJAK, TEPIĆ, CVIJETIĆ, LEICHTLE, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/09/2022

error: