Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Renato Perić

kriz_osmrtnicama

1995. - 2023.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: sin, zaručnik, brat, stric i ujko

RENATO PERIĆ
sin Zdravka

nesretnim slučajem preminuo u Gospodinu u petak 02.06.2023 godine u svojoj 29-oj godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u subotu 03.06.2023 godine u rimokatoličkom groblju ROTIMLJA u 16.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 15.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

OŽALOŠĆENI: otac ZDRAVKO; majka SLAVA; zaručnica BOJANA; brat GORAN; sestra RENATA; stric MIROSLAV; nevjesta IVANA; zet DARIO; bratići: ZDRAVKO i MARKO; bratične: KARLA, VITA i PETRA; sestrići: LOVRO, NIKOLA i JAKOV; tetke: MIRA, ZDRAVKA, ZDENKA, MLADENKA i BOJA s obiteljima; ujaci: LUKA, IVAN i BORO s obiteljima; obitelj pok. tetke BOJE. Ožalošćene obitelji: Perić, Bošković, Perutina, Pavković, Marijanović, Arapović, Bošnjak, Papac, Raguž te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/06/2023

error: