Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Rudolf-Rudo Leko

kriz_osmrtnicama

1938. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

RUDOLF-Rudo LEKO- Jakišić

u nedjelju 27.08. 2023. godine, nakon kraće bolesti 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 28.08.2023. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv. Petra i Pavla. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ZORAN; kći MARIJA; nevjeste: MAJA i MILANIJA; zet MARIO; unučad: IVA, STANKO, IVAN, LUKA, PETRA, ANA, KARLO, KREŠIMIR i IVAN; obitelji pok. sestara: MILKE, DRINE i IVE; šure: ANTE i BRANKO s obiteljima i MIROSLAV i obitelj pok. šure IKE; svastike: DRINA, KATA i LJUBA s obiteljima; obitelji: LEKO, ARTUKOVIĆ, ŠIMIĆ, MANDIĆ, ALPEZA, LEKO-SOLOMUNOVIĆ, TOMIĆ, SOPTA, PRALAS, VLAŠIĆ, KLJAJO, BARBARIĆ, LOVRIĆ, SESAR, DURAKOVIĆ, PEZER i BEVANDA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/08/2023

error: