Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ruža Ćavar – Boćinica

kriz_osmrtnicama

1932.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

RUŽA ĆAVAR – BOĆINICA
u nedjelju 18. rujna 2022. u 05:00 sati, u 90. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 19. rujna 2022. u 16:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:15 sati. Sveta misa služit će se u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Knešpolju. Pokop će se obaviti na groblju Zečine kod crkve u Knešpolju.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Tonćo i Niko, kćerke Velimira i Renata, nevjeste Marica i Tina, zetovi Nenad i Miroslav, unučad: Mili, Tomo, Kristina, Ana, Božana, David, Adam, Lana, Bože i Ena, pranunučad, sestra Šima s obitelji, obitelji pok. braće: Joze, Mate i Ivana, obitelj pok. sestre Lucije, obitelji pok. djeverova Stanka i Stojana-None, obitelji: Ćavar, Milićević, Marušić, Naletilić, Ljubić i Hrkać te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/09/2022

error: