Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ruža Kraljević - Bakuluša

kriz_osmrtnicama

1933. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, baka i prabaka

RUŽA KRALJEVIĆ – BAKULUŠA

U ponedjeljak, 13.02.2023. nakon kraće bolesti, u svojoj 91-oj godini života, primivši sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 15.02.2023. u 14:30 sati ispred mrtvačnice u Rujnu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13:30 sati. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju Rujan. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Jerko i Radoslav, kćeri Nada, Ivanka i Mira, brat Ante, nevjeste Štefica i Antonija, zetovi Kamenko, Vlado i Anđelko, obitelj pokojnog brata Milana, obitelj pokojnog brata Jure, obitelj pokojne sestre Matije, djever Ante s obitelji, zaova Ana s obitelji, obitelj pokojne zaove Mile, obitelj pokojnog djevera Joze, unučad i praunučad, obitelji: Kraljević, Bakula, Hrstić, Grubišić, Šušnjar, Sesar, Pugar-Marković i Paponja te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/02/2023

error: