Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ruža Milanović

kriz_osmrtnicama

1938. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra, baka i prabaka

RUŽA MILANOVIĆ supruga MIŠKA

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u petak 25.02.2022. godine nakon kraće bolesti u svojoj 84-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u nedjelju 27.02.2022. godine u rimokatoličkom groblju KRUŠEVO u 14.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 13.00 sati. Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: suprug MIŠKO; sinovi: MARKO i NIKICA; kćerke: MARIJA i SLAVENKA; nevjesta IVANKA; zetovi: NIKICA i MARIJO; unučad: RUŽICA, DANIEL, MIHAEL, ANDREJ, DARIO, DRAŽEN, LORENA, NIKA, KRISTIJAN i JOSIP ; praunuk ANTUN; braća: ANTE i JERKO s obiteljima; obitelj pok. brata ANĐELKA; obitelji pok. sestara JANJE, DRAGICE i BOŽICE ; djever IVAN s obitelji; zaova CVIJA s obitelji; obitelji pok. djeverova NIKOLE i TOME. Ožalošćene obitelji: Milanović, Šutalo, Markić, Njavro, Kulaš, Putica, Palameta, Proleta, Papac te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/02/2022

error: