Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ruža Sesar

kriz_osmrtnicama

1939. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

RUŽA (žena Ilije) SESAR

u srijedu 09.06.2021. godine, nakon kratke bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 10.06.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 15.30 sati na Rimokatoličkom groblju „PODVRANIĆ . Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.30 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg, a od 15 sati u mrtvačnici Podvranić.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug ILIJA; djeca NADA, MARINA, SNJEŽANA i IVANA; zetovi: GOJKO, IVAN, ZORAN i VJEKO; unučad: MARTINA, ROBERT, MAGDALENA,TOMISLAV, DAVID, LORENA, LUKA, NINA, NIKOLINA, MATEJ, BARBARA, LUKA i LOVRO; braća: STANKO i ANTE s obitelji; obitelji pok.braće VINKA, JURE i IVANA; sestre: MILICA,ANICA i DRAGICA s obiteljima; zaova: MILENA s obitelji; jetrva LJUBICA s obitelji; obitelji: SESAR, MIKULIĆ, BEUS, LOVRIĆ, MILIĆEVIĆ, IVANKOVIĆ, VUKOJA, MUSA, MARUŠIĆ, ŠAKOTA , te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/06/2021

error: