Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ruža Soče

kriz_osmrtnicama

1928. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 26. srpnja 2023. u 5,00 sati, nakon kraće bolesti u 96-oj godini života, blago u gospodinu preminula
RUŽA SOČE ud. Ivana

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u četvrtak, 27. srpnja 2023. godine u 17,00 sati ispred mrtvačnice u Donjem Malom Ograđeniku. Pokop će se obaviti u Dugandžića groblju u Donjem Malom Ograđeniku. Obitelj prima izraze sućuti od 16,00 sati u mrtvačnici.

OŽALOŠĆENI: sinovi: Stanko i Pero, kćer Šima, nevjeste: Nevenka, Zdravka i Marijana, zet Vinko, brat Jure s obitelji, sestre: Matija i Mira s obiteljima, obitelji pok. braće: Ivana, Gojka i Frane, obitelj pok. sestre Kate – Mila, Drago, Frano i Dario s obitelji, djeverovi: Drago s obitelji, Milan s obitelji, obitelj pok. djevera Frane, zaova Bojka s obitelji, unučad: Majana, Lucijana, Dijana, Ivan, Tin, Stipe i Luka, ožalošćene obitelji: Soče, Milićević, Vučić, Prusina, Odak, Martinović, Pandža, Dugandžić, Donkov, Vučina, Šimović i Boras, te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/07/2023

error: