Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slađana Barbarić

kriz_osmrtnicama

1969. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 25. veljače 2021. g. u 1,00 sat iznenada u svojoj 52-oj godini života blago u Gospodinu preminula

SLAĐANA BARBARIĆ ž. Jadranka – Jabe

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u petak 26. veljače 2021. g. u 13,00 sati ispred mrtvačnice u Čitluku. Posmrtni ostaci drage nam pokojnice bit će izloženi u mrtvačnici u Čitluku od 12,30 sati. Pokop će se obaviti u Dugandžića groblju u D.M. Ograđeniku u 14,00 sati. Posmrtni ostaci drage nam pokojnice bit će izloženi u mrtvačnici u D.M. Ograđeniku od 13,30 sati.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug JADRANKO – JABO; kćeri: MARIJA i MONIKA; zet ANDRIJA; unuka SARA; djeverovi: MILENKO i DRAGAN s obiteljima; zaova STANA s obitelji; obitelj pok. zaove ZORE; rodica ŠIMA s obitelji; obitelji pok. ujaka: MARTINA i DANE; tetka NEVENKA s obitelji; obitelji pok. tetki: ANĐE i JELE; te obitelji: BARBARIĆ, LOVRIĆ, MARINČIĆ, ĆAVAR, BEVANDA, JAVOROVIĆ, OSTOJIĆ, MILIĆEVIĆ, ĐOLE, PEHAR, RAUCH, PAVLOVIĆ, DŽIDA, SABLJIĆ, GALIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/02/2021

error: