Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavka Kukrika

kriz_osmrtnicama

1949. - 2021.

”Blago onima koji su čista srca, jer će Boga gledati” (Mt 5,3) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružila, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša voljena

SLAVKA KUKRIKA Rođena Šitum

Opremljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula dana 19.03.2021. godine u svojoj 73. godini života. Ispraćaj i pokop, drage nam pokojnice obavit će se dana 20.03.2021. godine(subota) u 15:00 sati, u Grabovinama, na mjesnom katoličkom groblju sv. Leopold Mandić. Izraze sućuti obitelj će primati, bez rukovanja, pola sata prije ispraćaja.

U TUZI OSTAJU:

suprug IVAN, sinovi: MIRO, SLAVKO i MLADEN, kći BOJA, nevjeste MAŠA, BOŽENKA i JELENA , zet PERO, unučad PETRA, MARIO, IVANO, MARA, IVAN, LUKA i LEONARDA , braća SLAVKO i JAKIŠA sa obiteljima, sestre ZDRAVKA i LJUBICA sa obiteljima, obitelj pokojne sestre FINKE, obitelj pokojne sestre DRAGICE, tetka DRAGICA, obitelj pokojnog djevera MILENKA i zaova JANJA sa obitelji.

OŽALOŠĆENE OBITELJI:

KUKRIKA, ŠITUM, KREZO, MANENICA, DANIČIĆ, MARTINOVIĆ, PROLETA, BOŠNJAK, KEVO, PAVLOVIĆ, PULJIĆ, PERIĆ, TERKEŠ te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/03/2021

error: