Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavka Tomić

kriz_osmrtnicama

1930.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, nevjesta…

SLAVKA TOMIĆ ud. Slavka

-ŠARAPOVIĆ-
u nedjelju 26. lipnja 2022. god. u svojoj 92-oj godini života nakon kraće bolesti, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u ponedjeljak 27. lipnja 2022. god. u 18 sati ispred mrtvačnice POGLEDAČA, gdje će obitelj primati sućut od 17 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju POGLEDAČA.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Slobodan i Goran, kćeri: Ankica i Gordana, nevjeste: Vinka i Mirjana, zetovi: Josip i Stanko, unučad: Kristina, Daniel, Marko, Tomislav, Marijana, Josip, Ivan, Ana, Andrija, Ivan, Robert i Ante, praunučad, obitelji pok. brata Petra, obitelji pok. sestara Luce i Ive, zaove: Zdravka i Kata s obitelji, obitelji: Tomić, Božić, Pezer, Brekalo i Vukoja te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/06/2022

error: