Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavko – Dedo Krtalić

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

SLAVKO – Dedo (pok. Franje) KRTALIĆ
u nedjelju 23.01.2022. godine u 09.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 25.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „GORICA” – GNOJNICE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga IVA; sin DRAŽENKO; kćeri: MLADENKA i ALBINA; brat NIKOLA-NINA; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. brata VLADE; sestre: SLAVA i ŠTEFA s obiteljima i obitelj pok. sestre PAULINE; zet DRAGAN; nevjesta MARIJANA; unučad: FRANO, TONI, MIA, DARIO i MARIJA; praunučad: JAKOV, LORENA, PATRIK i EMA; obitelji: KRTALIĆ, KVESIĆ, PRUSINA, SUČIĆ, BOŽIĆ, BOROVAC, LOVRIĆ, SUŠAC, PERIĆ, GRBEŠIĆ, MIĆEVIĆ i ŠKOBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/01/2022

error: