Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Smiljka Majić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je u nedjelju 23. srpnja 2023. godine, u svojoj 87-oj godini života blago u Gospodinu preminula naša draga

SMILJKA MAJIĆ

Pogreb drage nam pokojnice obaviti će se u utorak 25. srpnja 2023. godine u 18:00 sati na mjesnom groblju Bartuluša – Drinovci.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Ivan i Slavko; nevjeste: Jagoda, Edita i Ivanka; zet Darko; unučad: Tomislav s obitelji, Darija s obitelji, Branimir, Vlado s obitelji, Ivana, Petra s obitelji, Tvrtko, Mislav, Ivana, Petar, Vlatka, Ante, Josip i Marija; sestra Mila s obitelji; brat Ante s obitelji; sestra Hijacinta s obitelji; obitelj pok. brata Stipe; obitelj pok. brata Krune; obitelj pok. brata Srećka; obitelj pok. sestre Ive, obitelj pok. sestre Zdravke; obitelj pok. sestre Lidije; obitelj pok. sestre Monike; djever don Slavko; zaova Rajka s obitelji; zaova Anka s obitelji; zaova Janja s obitelji; zaova Slavka s obitelji; zaova Vinka s obitelji, obitelj pok. zaove Ljubice, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/07/2023

error: