Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Snježana Rakić

kriz_osmrtnicama

1963.-2024.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

SNJEŽANA RAKIĆ supruga Zlatka, rođ. Paradžik

nakon teške bolesti opremljena sakramentima umirući blago u Gospodinu preminula u utorak 26. ožujka 2024. godine u svojoj 61-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na Novom gradskom groblju Predgrađe – Ljubuški, srijeda 27. ožujka 2024. godine u 16 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 15 sati.

OŽALOŠĆENI:
suprug ZLATKO, djeca: DIJANA, JELENA, FILIP i MAJA, nevjesta IVANA, zetovi: IVAN i MARIJO, zaova ZDENKA s obitelji, braća: KREŠO i SLAVEN s obiteljima, unučad: MARKO, MATEJ, DAVID, IRIS, ANDREJ, EMANUEL, LEONA, ENA, FRAN, VANESA i LUKA, stric ZDRAVKO s obitelji, obitelji pok. stričeva: MIJE i JOZE, tetke: ZORA s obitelji, LJILJA s obitelji, DELFA s obitelji i DRAGA, obitelji pok. tetaka: MILE i VESE, ujak NIKOLA s obitelji, obitelji: RAKIĆ, PARADŽIK, MILAS, BULE, MEDIĆ, PAVLOVIĆ, GADŽE, ŠOŠE, ARTUKOVIĆ, BUNOZA, NOSIĆ i ŠIMOVIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/03/2024

error: