Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Sofija Jurčić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2023.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

SOFIJA JURČIĆ ud. Ljube

u nedjelju 5. studenoga 2023. god. u 87. godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u ponedjeljak 6. studenoga 2023. god. u 15 sati ispred mrtvačnice CEROV DOLAC, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju MLADENAČKO GROBLJE – ŽUPA RASKRIŽJE.

OŽALOŠĆENI:
sin Ivan, kćer Milena, nevjesta Vesna, zet Jozo, unučad: Marijana s obitelji, Stjepan s obitelji, Danijel s obitelji, Damir s obitelji i Dijana, praunučad: Klaudija, Zvonimir, Gabrijel, Lara, Paola i Antonio, brat Zlatko s obitelji, sestre: Draga i Slavica s obiteljima, obitelji pok. braće: Bože i Branka, obitelj pok. djevera Stipe, obitelji pok. zaova: Matije, Anđe, Ive i Zore, obitelji: Jurčić, Međugorac, Majić, Grizelj, Vlahovec, Palermo, Pavić, Schmidt, Mlinarević i Nikić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/11/2023

error: