Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Srećko Boras - Doko

kriz_osmrtnicama

1947.-2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Utješni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

SREĆKO BORAS – Doko

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminuo u nedjelju 11. travnja 2021. godine u 74-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju u Donjem Proboju, utorak 13. travnja 2021. godine u 16:00 sati. Obitelj prima izraze sućuti u kapeli na groblju od 15:00 sati.
Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:

supruga VERA, sin KREŠIMIR, kćeri: ANITA, IVANA i MARIJA, nevjesta ZLATA, zetovi: DAVOR, IVO i OLIVER, unučad: VINKO, LUCIJA, FILIP, PETAR, EMILI, ANTE, ANTON, IVA, ANTEA, EVA, NIKA i PAVLE, obitelj pok. brata ANTE, sestra ANA s obitelji, sestra ZORA s obitelji, šure: VICE i ANTE s obiteljima, svastika, ZDENKA s obitelji, rođaci: VLADO i MARKO s obitelji, obitelj pok. rođaka: RUŠKE, FRANJE, JANJE i MILE, obitelji: BORAS, JURIČ, MARKIĆ, KRASIĆ, DODIG, ZOVKO, RUDEŠ, MLINAREVIĆ, DROPULJIĆ, ZLOIĆ, ŠIMOVIĆ, ČUVALO i BANDUR te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/04/2021

error: