Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Srećko Gagro

kriz_osmrtnicama

1954. - 2022.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! „Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Srećko Gagro pok. Pave

u srijedu 14.09.2022. godine, nakon kraće bolesti u 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 16.09.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice,,BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju,,LAKŠEVINE” BUNA. Sveta misa zadušnica služit će uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga DRAŽENKA; sinovi: MARIO I TONI; nevjeste: ZORANA I IVANA; unuke: PETRA I EVA; braća: IVAN, RAFAEL I MATE s obiteljima; svastika MIRA s obitelji; obitelji: GAGRO, MANDIĆ, KAPETANOVIĆ, BARIĆ, MARTINOVIĆ, BREKALO, BUHAČ, DŽIDIĆ, MILAS, BOGDAN, MORO, DRAGOJE, VUČINA, RAŠE, MILINKOVIĆ, BOŠKOVIĆ, RAGUŽ, PALAMETA, PERUTINA, MILJKO, PRCE, POPOVIĆ, ĆORIĆ, MARKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/09/2022

error: