Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Srečko Galić

kriz_osmrtnicama

1973. - 2023.

 Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! „Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je

SREČKO (pok. Petra) GALIĆ

u utorak 01.08.2023. godine u 07.30 sati, iznenada u svojoj 51. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 02.08.2023. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka ANTONIJA; supruga GROZDANA-GOCA; djeca: PETRA, JOSIP i MARTINA; sestre: LUIGINA-Milla, MARIJA-Maja i DANIJELA-Mirna; zetovi: ŽELJKO, MIROSLAV i DARKO; nećaci: MARKO, TIBOR i MIA s obiteljima; punica SLAĐANA; svastike: KAMENKA i VEDRANA s obiteljima; obitelj pok. strica IVANA; obitelj pok. tetke ANGELE; ujak STANKO s obitelji; obitelj pok. ujaka JURE; obitelji: GALIĆ, MARINOVIĆ, BILOPAVLOVIĆ, SAMARDŽIĆ, ČULJAK, GLIBIĆ, ŠUBERT, KAPLAN, PENAVIĆ, DEMIROVIĆ, CVITKOVIĆ, STIPANOVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/08/2023

error: