Osmrtnica

Stana Crnjac

kriz_osmrtnicama

1947. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

STANA (žena Ivana) CRNJAC

U subotu 03.04.2021. godine u 22.00 sata iznenada u 74. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 07.04.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM”- GORANCI. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Gorancima. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVAN; sin ZORAN; kćeri: VALENTINA i ANĐELKA; zetovi: TONI i BERND; unučad: ANGELO, DARIO i TIM; sestre: IVICA i ZORKA s obiteljima; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. sestre MARE; zaove: LUCA, MARA i LJUBA s obiteljima; jetrva STANA s obitelji; obitelj pok. djevera JAKOVA; obitelji: CRNJAC, TOMIĆ, RAHRBACH, ANIČIĆ, DŽIDIĆ, MARIĆ, MARINOVIĆ, VASILJ, MARTINOVIĆ i BAGARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/04/2021

error:
Prvi u svijetu!
Sve osmrtnice na dlanu. Nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!

MORATE ISPROBATI!