Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stana Menalo

kriz_osmrtnicama

1932. - 2023.

 

”Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će” (Iv; 11,25)

S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini i prijateljima i znancima da je dana 26. svibnja 2023. godine, u svojoj 92. godini života, opremljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula naša draga

STANA MENALO

udova Andrije, rođena Krešić

sprovodni obred i Sveta misa, drage nam pokojnice, obavit će se dana 27. svibnja 2023. godine (subota) u 16.00 sati na mjesnom katoličkom groblju Cerevo. Izraze sućuti obitelj će promati jedan sat prije početka ispraćaja (od 15:00 sati).

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivala, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njezini ožalošćeni:

sinovi: NIKO, PAVO, MARKO, JOSIP, MIRO i KREŠIMIR, kćeri: BOŽA i MIRJANA, nevjeste BLAŽENKA, ANKA, ANA, MILENA, ŠTEFICA i SNJEŽANA, zetovi IVICA i TOMO, unučad i praunučad, obitelj pok. braće: VINKA, ILIJE i MARTINA, obitelj pok. sestara JANJE i GOSPAVE.

Obitelji: MENALO, KREŠIĆ, MAREVIĆ, PLONSKONKA, KUZMAN, MARČINKO, KALAUZ, KONJEVOD, BENDER, BILALOVIĆ, BRKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/05/2023

error: