Osmrtnica

Stanka Buntić

1946. - 2017.

osmrtnica

 S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni,
javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

STANKA (pok. Ilije) BUNTIĆ

u nedjelju 27.08.2017. godine, u 20.45 sati nakon kraće bolesti u 72. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 29.08.2017. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SV. ANTE“- CIM.  Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. ANTE u CIMU. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:suprug STANKO; sinovi: DRAŽEN i ACO; kćerka MARIJANA; zet NIKŠA; nevjeste: DRINKA i SLAĐANA; unučad: NIKOLINA, EMANUELA, ANTE, DARIO, VALENTINA, ROMANO,
IVANO i MATEO; praunučad: TOMA i NIKA; brat MARKO s obitelji; obitelji pok. braće: JOZE, PERE i IVANA; sestre: LJUBICA i MATIJA s obiteljima; obitelji pok. sestara: MILKE i IVE; obitelji pok. djeverova: MIRKA, TOMISLAVA i MARINKA; obitelj pok. zaove: SLAVICE; obitelji: BUNTIĆ, MILJKO, POLIĆ, BUHOVAC, MEDVIDOVIĆ, MAZUL, DERONJIĆ, BEVANDA i TOMIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

27/08/2017