Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stanko Čolak pok. Jakova

kriz_osmrtnicama

1943.-2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv. 11,26) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završio naš dragi i nikad prežaljeni

STANKO ČOLAK pok. Jakova

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminuo u nedjelju 22. kolovoza 2021. godine u 79-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju u Grljevićima, utorak 24. kolovoza 2021. godine u 17:00 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 16:00 sati. Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:

supruga ANICA – ANKA, sin IVAN, kćeri: MARIJA, JELENA, ANĐELKA i VINKA, nevjesta VINKA, unučad: STJEPAN, IVANA, ANICA, JOSIP, MARTINA, ANTONIJA, IVAN, ANĐELA, MIRKO, ANAMARIJA, MIRJANA, IVAN i STANKO, zetovi: STIPE, JURE, MIJO i VIDAN, sestre: JELA i VINKA s obitelji, šure: STANKO, IVAN, DRAGO i VINKO, obitelj pok. GRGE i pok. ANĐELKA, svastika ŠIMA s obitelji, obitelji: ČOLAK, PEHAR, POLJAK, ZRINUŠIĆ, BARIŠIĆ, VICAN, BEGIĆ, LASIĆ, KOVAČ, ŽULJ, KVESIĆ, ŠKROBO I JELIĆ te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/08/2021

error: