Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

stanko drinovac osmrtnica

Stanko Drinovac

kriz_osmrtnicama

1935. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Stanko (pok. Stojana) Drinovac

u subotu 27.06.2020. godine u 12.35 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u ponedjeljak 29.06.2020. godine u 18.00 sati na Rimokatoličkom groblju „BORAČA“ – POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u kapelici groblja „BORAČA“, Mostar.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga MANDA; sinovi SREĆKO i SLAVKO; kći SMILJA; nevjeste VENKA i BRANKA; zet ANDRIJA;unuka INGA i zet DANIJEL MARIĆ s obitelji te unučad: SANDRO, MATEO, IVAN, JOSIP i DORIS; obitelji pok. braće ŽARKA i ANDRIJE; obitelj pok. sestre ANICE GRGIĆ; šura MILE KARLUŠIĆ s obitelji; svastika DELFA KARIŠIK s obitelji; svastika CVIJA KARLUŠIĆ; sestrična LJILJA UMIČEVIĆ s obitelji; obitelji: DRINOVAC, ZOVKO, MILIČEVIĆ, ZLATIĆ, LUBURIĆ, KARLUŠIĆ, AZINOVIĆ, BILIĆ, SESAR te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/06/2020

error: