Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stanko Markota

kriz_osmrtnicama

1935. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, djed i pradjed

STANKO MARKOTA

u srijedu 25. listopada 2023. u 13:15 sati u Oberhausenu, u 89. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u subotu 04. studenog 2023. u 14:00 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13:15 sati. Pokop će se obaviti na groblju sv. Ante u Cimu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Lucija-Luca; sinovi: Neđo, Zoran, Ivica i Davor; nevjeste: Mladenka, Davorka, Ankica i Regina; unučad: Danijel, Darija, Kristijan, Julian, Monika i Ružica; praunučad: Klara, Marta i Rafael; obitelji pok. braće Vlade i Anđelka; obitelj pok. sestre Vide; obitelji pok. šura Jure i Nike; obitelj pok. svastike Ljubice; obitelj pok. badžanaka Blage; obitelji: Markota, Mandarić, Marijanović, Jerkić, Smiljanić, Karačić, Lovrić, Bošnjak i Ziebell te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/11/2023

error: