Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stanko Musa - Antukić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi
STANKO MUSA – ANTUKIĆ
U četvrtak 27.07.2023. u 5:00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 89-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo.
Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u subotu 29.07.2023. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju PRIVALJ kod crkve. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: supruga IVA, sinovi FERDO I IVO, kćeri ANKA, KATICA I IVANA, nevjeste KARMILA I MANUELA, zetovi ZDENKO I DRAGO, unučad ILIJANA, MARIJA, ZORICA, MILAN, ANDREA, LUKA, MARTINA, STANKO, ANĐELA, MARKO, VIKTORIJA I GABRIEL, praunučad LEONTINA, TAMARA, SARA, TEA, LORNA, brat BLAGO s obitelji, obitelji pok. braće IVANA, FERDE, MARKA, DOMINIKA I MARINKA, sestre IVICA I ZORA s obiteljima, obitelji pok. sestara MILICE I ŠIME, šure JOZO I SLAVKO s obiteljima, obitelj pok. šure FRANE, svastike ANĐA, KATA I DOMA s obiteljima, obitelj pok svastike MICE, obitelji: MUSA, KOZOMORA, MANDIĆ, ČOLAK, MAJSTOROVIĆ, VUKOJEVIĆ, NENADIĆ, KADRIĆ, JURIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/07/2023

error: