Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stanko Puce

kriz_osmrtnicama

1942.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

STANKO (pok. Jure) PUCE
u petak 07.01.2022. godine, u 03.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u subotu 08.01.2022.godine u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „SAJMIŠTE” Kruševo. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.00 sati u mrtvačnici „SAJMIŠTE” – Kruševo.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga IVICA; sin VLADIMIR; kćeri: OLIVERA i NIKOLINA; nevjesta DAVORKA; zetovi: TIHOMIR I FRANJO-Gane; unučad: STANISLAV, MARIJA, JURE, BARBARA, JOSIP, ZDRAVKO, SANDRA, IVAN, TIHANA, MATEA i MATE; praunučad: NIKOLA, MATEJ i HELENA; brat STIPE s obitelji; sestre: ANICA i LUCA s obitelji; šure: JOZO i ANDRIJA s obitelji, obitelji: PUCE, DELIĆ, RASPUDIĆ, ZOVKO, JURIČIĆ, DŽEBA, KOLOBARIĆ, PEHAR, BEGIĆ, MARUŠIĆ, KREŠIĆ, PAVLOVIĆ, MUSA, DRAGOJE te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo tihu sućut bez cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/01/2022

error: