Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

stanko soldo

Stanko Soldo

kriz_osmrtnicama

1930. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, svekar, punac, brat, djed i pradjed

Stanko Soldo

u srijedu, 29. srpnja 2020. u 18 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 90-oj godini života, primivši sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u četvrtak, 30.7.2020. u 18 sati, iz GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu, Klanac. Tugujuća rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 17 sati. Pokop će biti na groblju BILI BRIG u Širokom Brijegu. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆA RODBINA:
sinovi BOŽO, LJUBO, DRAGAN i MIROSLAV, kćeri MIRA i JADRANKA, nevjeste MARINKA, MILA, INA i IVANKA, zet JOSIP-JOSA, brat MARKO s obitelji, obitelj pok. ŽARKA, sestre LJUBICA, KATA, RUŽA i VINKA s obiteljima, obitelj pok. sestre MILICE, strina ANICA-GALUŠA, unučad DRAGAN, IVANA, MARKO, IVAN, IVICA, ANITA, JOSIP, ZORAN, NELA, ANA, MARIN, MARIJA, VJERAN, VEDRAN, MATIJA, JELENA i ANTE, praunučad, obitelji SOLDO, BREKALO, ZELJKO, GRBEŠIĆ, SLIŠKOVIĆ, KUTLEŠA, MATAJIĆ, GALIĆ, VUKOJA te ostala mnogobroja rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/07/2020

error: