Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Štefica Raspudić

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ŠTEFICA (udova Ilije) RASPUDIĆ
u utorak 15.02.2022. godine u 11.50 sati nakon kraće bolesti u 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 17.02.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „CRKVINE”-TEPČIĆI Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: IVICA i MARIN; nevjeste: REGINA i ŽELIMIRA; unučad: BORIS, ANA, NEVEN, MIA i DORIS; praunučad: PAVLE, HELENA, VIKTOR i MARTA; brat NEVEN s obitelji; sestra NEVENKA; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. djevera ŽARKA; zaove: ŠTEFA, RUŽA i NADA s obiteljima i obitelji pok. zaova: JANJE, VIDE i LUCE; obitelji: RASPUDIĆ, BULE, HARAR, MILETIĆ, MILOŠ, PERIĆ, FILIPOVIĆ, ČULJAK i ĆORIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/02/2022

error: