Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stipan – Stipe Sopta

kriz_osmrtnicama

1934.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini prijateljima, da je naš dragi

STIPAN-Stipe (pok. Ivana) SOPTA
u srijedu 31.08.2022. godine u 03.00 sati, u svojoj 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 01.09.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice„BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u kapelici Franjevačke crkve. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga VESELKA – Vesa; sin MARIO; kćerke: JADRANKA i KSENIJA; nevjesta ANA; zetovi: MIROSLAV i LJUBOMIR; unučad: LEO, LANA, ANĐELA, DENIS, MATEO, IVANO, ANTONIO i IGOR; brat MILE s obitelji; sestra MARA s obitelji; obitelj pok.braće: GOJKA i KREŠIMIRA; obitelj pok.sestre JANJE; svastike: MARA i DRAGA s obiteljima; obitelj pok.svastike IVE-Ivuke; šure: ROSAN, IVO i MARIN s obiteljima; obitelji: SOPTA, PINJUH, ROZIĆ, ČULJAK, MARINOVIĆ, MARIĆ, KNEZOVĆ, ALPEZA, BOŠNJAK, PERIĆ, BRKIĆ, LOVRIĆ, KRALJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/08/2022

error: