Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stjepan Sabljić

kriz_osmrtnicama

1970.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi
STJEPAN (Marinka) SABLJIĆ u ponedjeljak 23.08.2021. godine,  nakon kraće bolesti u 51. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 25.08.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u 17.30 sati na Rimokatoličkom groblju „JEDINICE” LJUTI DOLAC. Sveta misa zadušnica služit će se naknadno. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO  U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: otac MARINKO; majka DANICA; supruga DANIJELA; sinovi: MARINO i FRANKO; sestra SANDRA; zet ZDRAVKO; punac ILIJA; punica MARINKA; svastike: ANITA s obitelji i GABRIJELA; obitelji pok. stričeva: ANTE, IVICE, JOZE i NIKOLE; tetke: SOFIJA, ANICA, IVANKA i VINKA s obiteljima; ujaci: PERO i ANTE s obitelji i obitelji pok. ujaka: LUKE i BOŽE; tetka IVA; obitelji: SABLJIĆ, CRNJAC, PEKO, VIDOVIĆ, DUGANDŽIĆ, VRANJEŠ, CVITKOVIĆ, ŠUNJIĆ, MARGETA, KRTALIĆ, ČOVIĆ, ŠETKA i KOŽUL, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo za sućut bez vrećica i cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/08/2021

error: