Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stjepan-Stjepko Miličević

kriz_osmrtnicama

1949.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

STJEPAN-Stjepko (pok. Emila) MILIČEVIĆ
u četvrtak 29.09.2022. godine u 17.30 sati, iznenada u svojoj 73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 01.10.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga RUŽICA; sinovi: ŽELJKO-ČIČA i MIRO-MIFA; sestra ŽELJKA s obitelji; brat MARIO-CACALA s obitelji; nevjeste: KRISTINA i TIJANA; unučad: JOSIP, EMA, KLARA i TIN; obitelj pok. svastike IVICE; svastike: ZORA i MIRA s obiteljima; obitelji pok. tetaka: KATE i MILKE; obitelji: MILIČEVIĆ, SOLDO, KORDIĆ, GAŠIĆ, JURIČIĆ, PALAC, KOŽUL, MARIJANOVIĆ, FILIPOVIĆ, DODIG i ŠUNJIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/09/2022

error: