Osmrtnica

Stjepan Zadro - Šćepo

kriz_osmrtnicama

1930. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

STJEPAN ZADRO – ŠĆEPO

u utorak 16.02.2021. godine u 10.00 sati nakon kraće bolesti, u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 18.02.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv.Ante” Cim. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: MLADEN i ANTE; kćeri BRANKA i VESNA; nevjesta ZORICA; zet MILE; unučad: IVO, ZORANA, MARTINA, TAMARA, DARIO, MARIN i EMIL; praunučad; brat TOMISLAV s obitelji; sestre: ANICA, MIRA i CICA sa obitelji; šura ANTE s obitelji; obitelji pok.svastika MARE i LJUBICE; obitelji: ZADRO, PULJIĆ, GRAHOVAC, ŠUNJIĆ, PRGA, TALIĆ, KARLOVIĆ, KORDIĆ, BERIĆ, VEŽA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/02/2021

error: