Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stoja Perić

kriz_osmrtnicama

1925. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka i prabaka

STOJA PERIĆ udova BOŠKA

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u nedjelju 29.05.2022. godine nakon duže bolesti u svojoj 98-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u ponedjeljak 30.05.2022. godine u rimokatoličkom groblju POPRATI u 16.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 15.00 sati. Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sin MATO; kćerke: IVANKA, ANIKA i BERNADICA; nevjesta LUCA; zetovi: MIRKO, NIKO i DRAGAN ; brat ANTE s obitelji; obitelj pok. brata BOŽE; obitelj pok. sestre JANJE; unučad: ANDRIJANA, JULIJANA, BOŽANA, NIKOLINA, NIKOLA, DARKO, DANIJELA, JOSIP i TOMO s obiteljima, BOŽIDAR, ZVONIMIR, DANIJEL,NIKOLINA, PERO i ANA , te praunučad.

Ožalošćene obitelji: Perić, Krmek, Jarak, Stanković, Pavlović, Musulin, Marijanović, Bošković, Babić, Herceg te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/05/2022

error: