Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Tomislav Dujmović - Špena

kriz_osmrtnicama

1952. - 2024.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

TOMISLAV (pok. Joze) DUJMOVIĆ-Špena

u nedjelju 28.01.2024. godine u 09.00 sati, nakon kraće bolesti u 72. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 29.01.2024. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „GORICA” – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ANKA; sinovi: DALIBOR-STIPE, IVICA i MARIO; nevjeste: SILVANA, DANIJELA i DANIJELA; unučad: MIHAELA, ANTE, JOSIP, FILIP, RITA, JUDITA, NIKOLINA i MARIJA; obitelj pok. brata ANTE; sestre: ANKICA s obitelji i JANJA; šura PERO s obitelji i obitelj pok. šure NIKOLE; svastike: ANĐA i BOJKA s obiteljima; badžanak IVAN s obitelji; obitelji: DUJMOVIĆ, ČULE, KAZAZIĆ, KREŠIĆ, LOVRIĆ, PIKULA, VLADIĆ, MAROJEVIĆ, MAROJEVIĆ GLIBO, GLIBO, MARKIĆ, MIHIĆ, PEHAR i ZADRO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/01/2024

error: