Osmrtnica

Tomislava Buljubašić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2021.

”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

TOMISLAVA BULJUBAŠIĆ udova Mirka, rođena Jović

blago u Gospodinu preminula dana 25. siječnja 2021. godine u 85-oj godini života. Ispraćaj i pokop drage nam pokojnice, obavit će se dana 26. siječnja 2021. godine u 15,00 sati iz kapele na mjesnom katoličkom groblju Sv. Ante u Višićima. Obitelj prima sućut u kapeli jedan sat prije ispraćaja bez rukovanja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI:

kći LJILJA, zet ZDENKO, unučad IVICA, NIKOLINA i IVANA s obiteljima, praunučad LJILJANA, NIKOLA, VERONIKA, ANTE, NIKOLA, ANA, MATEA i IVANO , obitelji pokojne braće VLADE, MARKA i NIKE , obitelji pokojnih sestara LUCE i ANĐE, obitelji BULJUBAŠIĆ, PANDŽA, JOVIĆ, JUKIĆ, LJUBAN, LEKO, GABRIĆ, VIŠTICA, KREŠIĆ, LJOLJE, REBAC te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!