Osmrtnica

Tonćo Knezović

kriz_osmrtnicama

1960. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi


TONĆO (pok. Ilije) KNEZOVIĆ

u četvrtak 25.02.2021. godine nakon kraće bolesti u 61. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 26.02.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM” – Goranci. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka MARIJA; braća: MARINKO i ŽARKO; sestre: ANKA i ZDENKA; nevjeste: MILKA i ZVIJEZDANA; bratići: TEA, ILIJA, ELA i EMANUEL; sestrići: MAJA, MANJA i JOSIP; zetovi: JOSIP i MARIO; obitelj pok. strica JOZE; obitelji pok. tetaka: ANKE i JAKUNE; obitelj pok. ujaka JURE; ujak IVAN s obitelji; tetka ANKA s obitelji; obitelji: KNEZOVIĆ, MARIĆ, LUKIĆ, DREŽNJAK, JURIĆ, BAKOVIĆ i LJUBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

error: