Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Veronika Rajković

kriz_osmrtnicama

1958. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

VERONIKA RAJKOVIĆ – rođ. Arapović

u ponedjeljak 06.02.2023. godine u 06.00 sati, iznenada u svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 08.02.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SUTINA”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi sv. Ivana Apostola i Evanđeliste. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug ŽELJKO; kćerke KORNELIJA i ŽANA; zetovi JOSIP i MATE; unuka EVA; brat MIROSLAV s obitelji; sestra MIRA s obitelji; zaove LJILJANA i NADA; tetke LJUBICA i DRAGANA s obiteljima; obitelj pok. tetaka MATIJE i ILKE; obitelji pok. stričeva DRAGE i VINKA; obitelj pok. ujaka GRGE; obitelji: RAJKOVIĆ, ARAPOVIĆ, LEKO, JURČIĆ, PUCE, MARGETA, GLAVINIĆ, VIDINSKI, OPANČAR, ŠIMUNIĆ, TALIREVIĆ, LASIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/02/2023

error: