Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Veronika Udovičić – Seka

kriz_osmrtnicama

1960.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

VERONIKA UDOVIČIĆ – Seka
U petak 11.11.2022. godine u 13.30 sati, iznenada u svojoj 63. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen u nedjelju 13.11.2022. godine u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 14.00 sati u mrtvačnici u Rodoču.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug STANKO; sinovi: ANTE, IVAN, MARKO i LUKA; kćerke: JELENA i MARIJA; nevjeste: DIJANA i ANA; zet IGOR; unučad: DAVID, EMA, VITA, TOMA i PETAR; sestra RADICA s obitelji; obitelj pok. brata DRAGANA; stričevi JOZO i ANDRIJA s obiteljima; obitelj pok. strica STANKA; tetke MATIJA, MARA i BLAGICA s obiteljima; zaove: DRAGICA, BLAGICA, ŠIMA, ANĐA s obiteljima i VENKA; obitelji pok. djeverova MIJE i MATE; obitelji: UDOVIČIĆ, KOŽUL, VUČIĆ, BOŽIĆ, ČOLAK, VUKOJA, DODIG, KVESIĆ, ĆUK, SESAR, MILIČEVIĆ, KATURA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/11/2022

error: