Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Veronika – Venka Mikulić

kriz_osmrtnicama

1930.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, baka, nevjesta, tetka, strina, ujna…

VERONIKA – VENKA MIKULIĆ ud. Petra

-IĆAGIĆ-
u srijedu 05. siječnja 2022. god. u svojoj 92. godini života, primivši sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u subotu 8. siječnja 2022. god. u 14 sati ispred mrtvačnice RADMILOVAC- RUŽIĆI. Obitelj prima sućut od 12.30 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju RADMILOVAC.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Srećko i Željko, nevjeste: Zdenka i Neda, unučad: Ivana s obitelji, Ana, Petra, Tomislav s obitelji, Maja i Vedrana, obitelj pok. brata Vinka, obitelji pok. sestara: Dinke, Ive, Matije i Ane, obitelj pok. djevera Stipana, zaove: Milka i Ljubica s obiteljima, obitelj pok. zaova: Jake, Matije i Danice, obitelji: Mikulić, Bušić, Galić, Markić, Sulić, Završki, Ćorluka, Begić, Boras, Matoković i Sarić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/01/2022

error: