Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vide - Vicko Raguž

kriz_osmrtnicama

1939. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni:suprug, otac, brat i djed

VIDE – VICKO RAGUŽ pok. JOZE

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u nedjelju 04.04.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 82-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u utorak 06.04.2021. godine u rimokatoličkom groblju KRUŠEVO u 15.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 14.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni: supruga: BOŽICA; sin JOSIP; kćerke: RUŽICA, MIRJANA i MARIJA; nevjesta MARIJANA; zetovi: DAMIR, ZDENKO i MIJO; unučad: VIDE, ZVONIMIR, DRAGAN, BOŽENA, MARIO, DRAGAN, LEONA, TOMISLAV, ANAMARIJA, JOZO, LUKA, ANTE, MARKO i MARTA ; braća: ILIJA, BOŠKO, SLAVKO i BLAŠKO s obiteljima; sestra MARICA s obitelji; punica IVANA; šure: JOZO i MILENKO s obiteljima; svastika ANICA s obitelji. Ožalošćene obitelji: Raguž, Vujnović ,Radić ,Marković ,Božić ,Pavlović ,Šutalo te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/04/2021

error: